راه های درمان پی وی سی چیست؟

برای افرادی که انقباضات زودرس بطنی گاه به گاه داشته و هیچگونه علائم، مشکل قلبی زمینه ای یا ساختاری قلبی ندارند، به هیچ درمانی نیاز نیست.این افراد می توانند با کاهش مصرف کافئین، تنباکو، الکل و همچنین کاهش استرس و اضطراب به کنترل این بیماری کمک کنند.در صورتی که دارو های مصرفی متداول سبب بروز انقباضات زودرس بطنی شوند، می توان در ارتباط با تغییر احتمالی دارو های خود با پزشک صحبت کرد.

هنگامی که انقباضات زودرس بطنی ناشی از نوعی بیماری قلبی یا ناهنجاری ساختاری می باشند، درمان آن مشکل اغلب سبب برطرف شدن این بیماری می شود.برای بیمارانی که نارسایی قلبی داشته و یا قبلا به یک حمله قلبی دچار شده اند، می توان دارو های بتا بلاکر را تجویز کرد. بتا بلاکر ها دارو هایی موثر و ایمن می باشند که اغلب جهت درمان آریتمی های قلبی استفاده می شوند.دیگر دارو هایی که می توانند جهت درمان انقباضات متداول و زودرس بطنی استفاده شوند شامل مسدود کننده های کانال کلسیمی و دیگر دارو های قوی برای ضربان قلب می باشند.

ابلیشن نیز یک گزینه درمانی دیگر برای برخی بیماران مبتلا به انقباضات زودرس بطنی متداول یا طولانی مدت می باشد. در درمان ابلیشن، جهت از بین بردن مقادیر اندکی از بافت های قلبی ایجاد کننده ضربان های اضافی از امواج رادیویی استفاده می شود.این مورد یک فرایند کم تهاجم است و برای بیمارانی تجویز می شود که قادر به تحمل دارو های بتا بلاکر نبوده، مصرف دارو در آن ها جوابگو نبوده و نمی توانند از درمان دارویی دراز مدت استفاده کنند.

چه افرادی بیشتر در معرض خطر ابتلا به انقباضات زودرس بطنی قرار دارد؟

تقریبا تمامی افراد در یک برهه زمانی از کودکی گرفته تا بزرگسالی به انقباضات زودرس بطنی مبتلا می شوند.در مطالعه ای که بر روی خانواده افراد سالم ارتش انجام شد، بروز انقباضات زودرس بطنی در میان افراد زیر 20 سال 0.5 درصد و در افراد بالای 50 سال 2.2 درصد بود. این مطالعه از افزایشی خبر داد که با بالا رفتن سن رخ می دهد. در دیگر انواع ضربان های غیر عادی قلب نیز این وضعیت مشابه است.شیوع انقباضات زودرس بطنی در افراد مسن تر و افراد مبتلا به بیماری قلبی زمینه ای (از جمله سابقه حمله قلبی) بیشتر می باشد. افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به آریتمی های قلبی نیز از نظر ابتلا به انقباضات زودرس بطنی در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

خطرات مرتبط با انقباضات زودرس بطنی چیست؟

اغلب انقباضات زودرس بطنی به صورت غیر متداول و خوش خیم رخ می دهند. انقباضات زودرس بطنی متداول می توانند خطر ابتلا به دیگر آریتمی های جدی تر قلب را افزایش دهند.افراد مبتلا به انقباضات زودرس بطنی متداول که به بیماری قلبی زمینه ای یا ناهنجاری های ساختاری نیز دچار هستند و یا در گذشته به حمله قلبی دچار شده اند نیز در معرض خطر مرگ بالا تری قرار دارند.

 

دکتر محسن صادقی قهرودی

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی

 

 

 


Roza-afshar بطنی ,زودرس ,انقباضات ,قلبی ,افراد ,دارو ,زودرس بطنی ,انقباضات زودرس ,بطنی متداول ,بیماری قلبی ,حمله قلبی ,بروز انقباضات زودرس منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت مهندسی مهدیس آسانبر پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان آهنگ های جدید و بیکلام اجناس فوق العاده دانلود اهنگ و ترانه و موسیقی کلینیک زیبایی پوست بیا برا خرید